Kvalitetssystem

Lund & Sørensen sætter en ære i at blive udfordret - og at leve op til udfordringerne

 

Der er i dag mange forskellige parametre som Lund & Sørensen kan konkurrere på. Ingen af disse er dog relevante for vores kunder, hvis de ikke underbygges af kvalitet og professionalisme i alle processer, fra første kundekontakt og til længe efter at produktet er leveret og idriftsat.

Medarbejderne føler ansvar.

Ansvaret for kvalitet er noget som alle medarbejdere og forretningsområder hos Lund & Sørensens skal føle ejerskab for. Derfor er vores kvalitetssystem også opbygget omkring processer som er en naturlig del af den måde som Lund &  Sørensen arbejder og tænker på.

Ledelsessystemet kontrolleres af Bureau Veritas. 

For at kunne have en fælles referenceramme med vore kunder og leverandører, har vi valgt at opbygge vores ledelsessystem så det minimum opfylder kravene i ISO 9001:2008.
Ledelsessystemet bliver løbende kontrolleret af Bureau Veritas.


Vores fokus og fulde opmærksomhed er rettet mod dine behov. Vi ønsker, at du oplever os som en kompetent og nærværende samarbejdspartner, der i kraft af vores konkurrencedygtige sortiment og kvaliteten af vores rådgivning, opfylder dine forventninger til en professionel samarbejdspartner.