Keep IT simple

Vi er med fra start til slut

L&S INNOTEK er et alsidigt automationshus. Vi kan fungere som totalleverandør og følger kundens projekt fra start til slut, men vi kan også indgå som underleverandør og levere enkelte dele til et projekt. Uanset hvilke ønsker kunden har til løsningen, og uanset hvilke udfordringer kunden har, sørger vi for at levere en løsning, der opfylder de specifikke behov.

Kontakt

 

Torben M. Kristensen
Salgschef
24 95 47 55
tmk@ls-innotek.dk

ET STÆRKT AUTOMATIONSHUS

Vi lægger vægt på både faglighed og gode kunderelationer. Det betyder, at vi leverer automationsløsninger af høj kvalitet og samtidig bygger stærke og langvarige relationer med både kunder og leverandører.Som automationshus udnytter vi dagligt vores dybe og brede faglige viden og indgående kendskab til alle aspekter inden for automationsløsninger. Tværfagligt samarbejde er helt centralt og skaber præcis den dynamik, som vores kunder efterspørger. Konstant faglig udvikling af vores medarbejderes kompetencer sikrer også at vi er på forkant med udviklingen inden for automationsløsninger.

FOKUS

Vores fokus og fulde opmærksomhed er rettet mod dine behov. Vi ønsker, at du oplever os som en kompetent og nærværende samarbejdspartner, der i kraft af vores konkurrencedygtige sortiment og kvaliteten af vores rådgivning, opfylder dine forventninger til en professionel samarbejdspartner.

KOMMUNIKATION

Vi deler gerne vores viden, men vi lytter også. En ærlig og åben dialog er forudsætningen for, at vi kan finde frem til lige præcis den løsning, der bedst matcher din udfordring. Det er os magtpåliggende, at vi er nemme at komme i kontakt med, og at du altid oplever en nærværende og ubesværet kommunikation.

TROVÆRDIGHED

Ved at være velforberedte, vidende og usædvanligt kvalitets-bevidste kan vi til hver en tid stå inde for det, vi siger. Vi holder med andre ord, hvad vi lover. Ved at være en troværdig samarbejdspartner skaber vi trygge og stabile relationer med dig og vores mange faste leverandører.

DYNAMIK

Konstante krav om yderligere effektivisering betyder, at industrien, og dermed også vi, aldrig kan tillade os at stå stille. Vi har ingen forudindtagede holdninger, men benytter i stedet vores kreativitet samt din og vores egen viden til at sammensætte løsninger på nye intelligente måder.